Styrelsen 2018


Susanne Eliasson

Susanne Eliasson

Ordförande

Jag heter Susanne Eliasson men de flesta känner mig nog som Susanne Intersport. Jag har ägt och drivit företaget nästan hela mitt arbetande liv, ihop med min bror. Mitt första minne inom branschen är när jag som 7 åring prismärker tennisbollar. 2014 sålde jag min del av företaget men är fortfarande anställd på Intersport. Mitt liv som företagare var som för alla andra: dagar fulla med jobb, stora och små problem man ska lösa och massor av positiva minnen! Min erfarenhet som företagare hoppas jag att jag kan dela med mig av, till andra företagare i Kalmar företagsgrupp. Vi behöver inte alla uppfinna hjulet utan med rätt hjälp och nätverk kan vi utveckla företagen i Kalmar med omnejd!
info@kalmarftg.se

Christer Månsson

Christer Månsson

Styrelseledamot

Hej, jag heter Christer Månsson. Jag är ägare till Colorama Kalmar sen 2003 och driver rörelsen tillsammans med mina 5 medarbetare. Jag har fått förmånen att jobba i Kalmar Företagsgrupp och hoppas att kunna engagera medlemmar och företag i Kalmar till att utvecklas. Jag ser fram emot ett spännande arbete i KFG-styrelse!
christer@kalmarftg.se    

Anna Rydell

Anna Rydell

Styrelseledamot

Anna Rydell heter jag och driver sedan 7år tillbaka Rydellarna Kultur & Nöje tillsammans med min man Martin. Vi producerar bl.a sedan 2010 Kalmarsundsrevyn som är den tredje största revyn i Sverige och har fått SM guld i revy tre år i rad. Annars blir det mycket skräddarsydda shower för både stora och små företag. På somrarna spelar vi oftast med i någon sommarfars och spelar barnunderhållningen Duran & Mollans allsångsshow som vi producerar tillsammans med övriga i Duran & Mollan AB. Om vi har någon tid över spelar vi ibland in reklamfilm eller söker någon filmroll. Mycket varierande och roligt yrke! Jag är stolt och glad över att få vara med i Kalmar företagsgrupps styrelse och är övertygad om att detta kommer ge mig mycket att lägga i ryggsäcken. Ser framemot vad vi kan åstadkomma tillsammans!
   

Fredrik Doohan

Fredrik Doohan

Styrelseledamot

Mitt namn är Fredrik Doohan och jag driver Transistor Film tillsammans med tre kollegor. Företaget har funnits i 8 år och jag kom in sin delägare 2014. Kalmar har alltid haft en stor betydelse för mig och trots att vi även har kontor i Stockholm så är det i vår region som vi främst vill verka och utveckla. Därför tycker jag det är extra roligt att få förtroendet att vara med och arbeta i styrelsen för Kalmar Företagsgrupp. Jag hoppas kunna tillföra nya, intressanta idéer som gynnar våra medlemmar.
fredrik@kalmarftg.se
 

Nina Eriksson

Nina Eriksson

Styrelseledamot

Driver butiken Erik & Alexander sedan dec 2006. Svensk & Dansk design blandas med sköna prylar & noga utvalt sortiment i hörnet på Larmgatan 7. Älskar mat, musik & möten med människor. Brinner för Kalmar & en härlig stadskärna. Kreativ & ärlig med massa idéer hoppas jag kunna dela med mig & utvecklas tillsammans med KFG. Det är en ära att få va med i styrelsen.
nina@kalmarftg.se    

John Heyne

John Heyne

Styrelseledamot

Jag heter John Heyne och är en social entreprenör som arbetar på stiftelsen Fryshuset. Min bakgrund är socionom och har arbetat inom privat och offentlig sektor, med skiftande uppdrag. Att se ungas förflyttning från en risk till utanförskap till att bli entreprenör eller gå vidare i anställning och på sätt utveckla våra kompentesförsörjnings behov är en fantastisk förmån i mitt arbete. Genom min anställning på Fryshuset kan vi, utifrån fokus på unga, pröva nya innovativa grepp ihop med det privata och det offentliga. Vi blir liksom ett djärvt komplement. Ett bidrag jag kan ge i KFG är ett globalt perspektiv och ett rikstäckande nätverk som kan ge nya glasögon på ett utvecklingsarbete, men också sprida det vi skapar ihop inom KFG vidare utanför regionen. john@kalmarftg.se

Ulf Blixte

Ulf Blixte

Styrelseledamot

Jag heter Ulf Blixte och driver sedan många år Kassa och Skåp i Kalmar. Ett företag som i huvudsak erbjuder produkter inom brand och stöldsäker förvaring. Jag är väldigt glad att bli invald i KFG's styrelse. Min  förhoppning är att genom utbyte av erfarenheter, möjligheter att knyta nya och stärka befintliga bidra till ett levande företagsklimat i vår region.
ulf@kalmarftg.se  

Tomas Jonsson

Tomas Jonsson

Styrelseledamot

Tomas heter jag och är stolt och nyfiken på att få arbeta i Kalmar Företagsgrupps styrelse! Driver Brofästet Hotel & Konferens sedan 2005, en anläggning för konferenser, event, middagar, företagsfester samt ett hotell med 40 moderna rum. 2005 drog igång Julshower i Kalmar och har ca 50 000 nöjda och glada besökare under den period vi arrangerat julfester! Jag har tidigare arbetat inom restaurang och hotelldrift både i Stockholm och Norge. Ser fram emot att kunna bidra med mina erfarenheter från min bransch och tillföra lite roliga event för alla företagare i Kalmar.
tomas@kalmarftg.se