Styrelsen 2017


Susanne Eliasson

Susanne Eliasson

Ordförande

Jag heter Susanne Eliasson men de flesta känner mig nog som Susanne Intersport. Jag har ägt och drivit företaget nästan hela mitt arbetande liv, ihop med min bror. Mitt första minne inom branschen är när jag som 7 åring prismärker tennisbollar. 2014 sålde jag min del av företaget men är fortfarande anställd på Intersport. Mitt liv som företagare var som för alla andra: dagar fulla med jobb, stora och små problem man ska lösa och massor av positiva minnen! Min erfarenhet som företagare hoppas jag att jag kan dela med mig av, till andra företagare i Kalmar företagsgrupp. Vi behöver inte alla uppfinna hjulet utan med rätt hjälp och nätverk kan vi utveckla företagen i Kalmar med omnejd!
info@kalmarftg.se

Christer Månsson

Christer Månsson

Styrelseledamot

Hej, jag heter Christer Månsson. Jag är ägare till Colorama Kalmar sen 2003 och driver rörelsen tillsammans med mina 5 medarbetare. Jag har fått förmånen att jobba i Kalmar Företagsgrupp och hoppas att kunna engagera medlemmar och företag i Kalmar till att utvecklas. Jag ser fram emot ett spännande arbete i KFG-styrelse!
christer@kalmarftg.se    

Anna Rydell

Anna Rydell

Styrelseledamot

Anna Rydell heter jag och driver sedan 7år tillbaka Rydellarna Kultur & Nöje tillsammans med min man Martin. Vi producerar bl.a sedan 2010 Kalmarsundsrevyn som är den tredje största revyn i Sverige och har fått SM guld i revy tre år i rad. Annars blir det mycket skräddarsydda shower för både stora och små företag. På somrarna spelar vi oftast med i någon sommarfars och spelar barnunderhållningen Duran & Mollans allsångsshow som vi producerar tillsammans med övriga i Duran & Mollan AB. Om vi har någon tid över spelar vi ibland in reklamfilm eller söker någon filmroll. Mycket varierande och roligt yrke! Jag är stolt och glad över att få vara med i Kalmar företagsgrupps styrelse och är övertygad om att detta kommer ge mig mycket att lägga i ryggsäcken. Ser framemot vad vi kan åstadkomma tillsammans!
   

Fredrik Doohan

Fredrik Doohan

Styrelseledamot

Mitt namn är Fredrik Doohan och jag driver Transistor Film tillsammans med tre kollegor. Företaget har funnits i 8 år och jag kom in sin delägare 2014. Kalmar har alltid haft en stor betydelse för mig och trots att vi även har kontor i Stockholm så är det i vår region som vi främst vill verka och utveckla. Därför tycker jag det är extra roligt att få förtroendet att vara med och arbeta i styrelsen för Kalmar Företagsgrupp. Jag hoppas kunna tillföra nya, intressanta idéer som gynnar våra medlemmar.
fredrik@kalmarftg.se
 

Charlotte Björkegren

Charlotte Björkegren

Styrelseledamot

Mitt namn är Charlotte Björkegren och jag äger och driver företaget Björkegrens Optik i Kalmar tillsammans med min man Thomas sedan 2001. Innan dess arbetade jag som lärare för år 1-7. Arbetet som egen företagare är väldigt roligt och utvecklande och man blir väl insatt i sitt företag och sin bransch, men det är också väldigt berikande att utbyta kunskaper och erfarenheter med egna företagare i andra branscher. Kalmar Företagsgrupp ser jag som ett utmärkt forum där vi som verkar i Kalmar kan ha glädje och dra nytta av varandra.
charlotte@kalmarftg.se    

Anders Rickardsson

Anders Rickardsson

Styrelseledamot

Heter Anders Rickardsson och äger och driver Electrolux Home i Kalmar sedan 2011. Har under många år jobbat som entreprenör både i egen regi och som anställd med inriktning på sälj och marknadsföring. Har alltid varit verksam i Kalmar och därför försöker jag genom styrelseupdraget i Kalmar Företagsgrupp bidra med entreprenörskap i föreningen!
anders.rickardsson@kalmarftg.se

Ted Nyberg

Ted Nyberg

Styrelseledamot

Jag är Ted Nyberg. Mitt jobb är att se till att du och dina kollegor kan jobba säkert samt rädda liv. Jag äger och driver företaget North Safety som är inne på sitt tredje år. Jag älskar företagande och jag älskar att nätverka och träffa människor. Jag känner stor ära över att vara en del av KFG och hoppas att jag bidra till Kalmar och företagandet här tillsammans med KFG-teamet!
ted@kalmarftg.se  

Tomas Jonsson

Tomas Jonsson

Styrelseledamot

Tomas heter jag och är stolt och nyfiken på att få arbeta i Kalmar Företagsgrupps styrelse! Driver Brofästet Hotel & Konferens sedan 2005, en anläggning för konferenser, event, middagar, företagsfester samt ett hotell med 40 moderna rum. 2005 drog igång Julshower i Kalmar och har ca 50 000 nöjda och glada besökare under den period vi arrangerat julfester! Jag har tidigare arbetat inom restaurang och hotelldrift både i Stockholm och Norge. Ser fram emot att kunna bidra med mina erfarenheter från min bransch och tillföra lite roliga event för alla företagare i Kalmar.
tomas@kalmarftg.se