Erbjudande om samarbete med Innovationsmastern Linneuniversitetet.

https://lnu.se/program/innovation-genom-ekonomi-teknik-och-design-inriktning-design-masterprogram/vaxjo-internationell-engelska-ht/

Projekttid och deadline för intresseanmälan

Innovationsmasterstudenterna skall under våren 2021, vecka 3-22, genomföra ett företagskopplat projekt. Förslag skall komma in till goran.fafner@lnu.se senast 18 december 2020.

Kursens inriktning

Innovation för global påverkan har sin utgångspunkt i analysen av system som står inför vissa utmaningar. Organisationer / företag som samhällsagenter skapar och levererar tjänster såväl som produkter för att tillgodose mänskliga behov. Att förstå organisationer / företagskomplexitet ur ett lokalt och globalt perspektiv är ett villkor för att förvärva kunskap som är nödvändig för att skapa innovationer och ett effektivt genomförande av möjliga hållbara lösningar.