Nytt år nya möjligheter brukar man säga. Föregående år och pandemin träffade verkligen företagen på olika sätt.  En del branscher har aldrig gått bättre medan andra har fått permittera och säga upp personal.
Vi i styrelsen i Kalmar Företagsgrupp vill tänka framåt tills vi kan träffas igen, utbyta idéer och erfarenheter. Kalmar är en liten stad och vi tror att vi alla behövs och vi behöver varandra för att Kalmar ska bli som vanligt igen och få ett ännu bättre företagsklimat! I väntan på att kunna träffas igen kommer vi nu att erbjuda våra betalande medlemmar nya aktiviteter både såväl nytta som nöje.

Vi ser fram emot ett fortsatt 2021, tillsammans med er, alla företagare!

Hör gärna av er till oss om ni har några önskemål om vad vi ska hitta på tillsammans.
Kram från oss i styrelsen; Susanne, Rickard, Nina, Ulf, John, Maria, Anna och Magnus ❤