Den 19 september är det världspremiär för den nya direktlinjen mellan Kalmar, Ronneby och Frankfurt.

Den nya linjen, som flygs av Air Dolomiti, tar dig direkt till eller från Tysklands största flygplats och hubb, Frankfurt. Därifrån tar du dig enkelt vidare inom såväl Tyskland och Europa som andra delar av världen. Förhoppningen är att den nya direktlinjen ska göra resandet lite enklare, oavsett om det gäller en affärsresa till Tyskland, ett inresande kundbesök från Kina eller en semesterupplevelse i världen.

Air Dolomiti är del av Lufthansa Group och en Star Alliance medlem, vilket innebär tillgång till ett stort flygnätverk och möjlighet att samla poäng.

Den 23 september bjuder vi in näringslivet i sydost för att informera om flyglinjen och de möjligheter den innebär, samt svara på eventuella frågor. Representanter från Lufthansa, Kalmar Öland Airport, Swedavia Ronneby Airport och ett antal näringslivsrepresentanter ger sin syn på satsningen och svarar på frågor. Eventet sänds digitalt.

Varmt välkommen med din anmälan.

Datum och tid

23 september 2021, 09:00 – 10:00

Pris & övrig information

Kostnadsfritt men anmälan krävs.

Sista anmälningsdag är den 23:e september kl 8.00.

Anslutningslänk skickas ut dagen innan eller samma dag.

För anmälan:
https://www.anpdm.com/public/event/RegistrationForm/424B5F407843445E467040